У мережі розповіли про те, що забувають жителі Мелітополя в центральному фонтані міста. Сміття стало в рази менше.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 3 липня, комунальна служба міста Мелітополь приступила до чищення центрального фонтану, який знаходиться на площі Перемоги.

Незважаючи на те, що поруч з ним завжди знаходиться табличка, в якій прохання не купатися та не кидати сміття, деякі городяни все одно порушують це правило, і використовують фонтан в якості урни.

В Мелітополі почали чистити фонтан, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Але, є і хороші новини. В цьому році народ Мелітополя став культурнішим. Співробітники організації, який почали чистити фонтан від різного сміття, говорять про те, що з самого ранку вони там знайшли пробки від пляшок, пластикові стаканчики, дитячу панамку, і так далі.

Також, там купа монет, які туди кидають молодята після того, як розписуються в Загсі.

У минулому році, як відомо, ситуація була більш плачевною. Місцеві жителі Мелітополя примудрялися туди викидати не тільки пляшки і пластикові стаканчики, але, й інтимні речі.

Наприклад, як-то були знайдені навіть жіночі прокладки.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі масово ліквідують стихійні звалища.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині зафіксували незаконне звалище сміття в лісі.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі перетворили центральний пляж у смітник.