Стало відомо про те, що в Запоріжжі на маршрутку з пасажирами впала металева труба. Перші подробиці про подію.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в неділю, 5 липня, в Дніпровському районі міста Запоріжжя. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

У Запоріжжі на маршрутку впала труба, фото: скріншот з відео

Маршрутка під номером 75 рухалася по Дніпровському шосе, як раптом, на неї впала металева труба, яка тримає тролейбуси. В результаті, було розбите лобове скло, але, на щастя, все закінчилося благополучно, і жодна людина не постраждала.

На місці почали працювати співробітники правоохоронних органів. Поки що це вся інформація, яка є в мережі на даний момент про цей інцидент.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Стало відомо про те, що в столиці, у маршрутки прямо на ходу відвалилося колесо

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент по маршруту 575. Громадський транспорт їхав по звичному маршруту з пасажирами, як раптом, несподівано у маршрутки прямо на ходу відпало колесо.

На щастя, ніхто не постраждав, всі живі і здорові. Відбулися легким переляком. Фотографія маршрутки без колеса миттю розлетілася по всім соціальним мережам і інформаційним порталам.

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

"Знай.іа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.