Стало відомо про те, що в Запоріжжі молода дівчина пішла на пляж, щоб покупатися, але, так і не повернулася звідти. Ніхто не знає, де вона.

Таким чином, повідомляється, що пошуки дівчини почалися ще добу тому, і все ще немає жодних слідів і зачіпок.

У Запоріжжі почали розшукувати дівчину, яка пішла купатися в річці Дніпро, і після цього зник. На даний момент водолази обстежують берегову лінію, щоб знайти хоч якісь сліди.

В поліцію, в неділю, 5 липня надійшло повідомлення про те, що поблизу місцевого супермаркету «Ашан», 31-річна дівчина зникла після того, як пішла купатися в річці Дніпро.

У Запоріжжі шукають жінку, яка пішла купатися, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

При цьому, було встановлено пізніше, що у дівчини інвалідність.

В даний час місцезнаходження розшукуваної невідомо. Водолази продовжують обстежувати прилеглу територію. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на одному з курортів Запоріжжя жінку віднесло у відкрите море.

Таким чином, повідомляється, що подія сталася в селі Приморський посад. Відпочивальниця одного з курортних баз плавала в морі на надувному матраці. У результаті, жінка якось опинилася в трьохсот метрах від берега. На місце одразу ж викликали рятувальників.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставці дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.