Стало відомо про те, що у Запоріжжі медики змогли відкачати самогубцю і привести людину до тями.

Таким чином, повідомляється, що за останню добу медиками Запорізькій області було зафіксовано дві успішні реанімації. Як стало відомо, на вулиці Парковій повісився тридцятип'ятирічний чоловік.

У Запоріжжі лікарі врятували чоловіка, який вирішив покінчити з собою, фото: Індустріалка

На місце події одразу ж прибула реанімаційна бригада, яка провела успішні реанімаційні заходи. Після того, як йому надали першу допомогу, чоловіка доставили в міську лікарню екстреної і швидкої медичної помози.

В медичний заклад він був госпіталізований.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

А в Бердянську, як повідомляв інформаційний портал «Індустріалка», лікарі зуміли повернути до життя чоловіка, який був того ж віку, що і самогубець із Запоріжжя. Він пішов під воду на відомому місцевому пляжі «Малібу». Відпочиваючі змогли успішно провести реанімаційні роботи. Бригада екстреної медичної допомоги доставила чоловіка в Бердянську лікарню.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в четвер, другого липня, стало відомо про те, що співробітники поліції в Києві отримали дзвінок про спробу самогубства.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент на мосту Патона в Києві. Лейтенанти поліції Євген Олександр Атрощенко та Логін прибули на місце, щоб надати допомогу. Про це пише спільнота «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв Знай. ua у Львові поліцейські врятували закривавленого 23-річного водія.

Також Знай. іа писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.