Стало відомо про те, що в Запоріжжі просять допомогти жінці, яка вже встигла перенести 17 операцій.

Таким чином, повідомляється, що мешканка потребує термінової операції, на здійснення якої потрібно практично 150 тисяч гривень. Елеонорі Незять зараз всього 30 років, і, незважаючи на свій досить молодий вік, вона вже встигла пережити 17 хірургічних втручань.

Дівчині із Запоріжжя потрібна термінова допомога, фото: Актуально

Все із-за травми при пологах, які вона отримала з-за лікарів. У неї з самого дитинства інвалідність другої групи, а до чотирьох років дівчина і зовсім не могла ходити. Про це пише інформаційний портал «Актуально».

На даний момент дівчині не до кого звернутися, тому вона вирішила пошукати допомоги у всіх небайдужих. У минулому році вона вийшов травму коліна, після чого почався некроз кістки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після цього жінка пережила вже 2 операції. Однак стан її не покращився і їй довелося звернутися в київську лікарню, для того, щоб знайти фахівців, які б змогли їй допомогти.

Як з'ясувалося пізніше, їй потрібна операція, вартість протезу 148 200 гривень, і плюс до цього ще 20 тисяч гривень за саму операцію. І це ще не брали в рахунок гроші, які потрібні будуть після операції для відновлення.

Затягувати не можна, так як їй важко. Жінка проживає маленькою дитиною та отримує пенсію по інвалідності близько 1600 гривень. При цьому у зв'язку зі здоров'ям знайти роботу вона не може, з цієї ж причини не може і взяти кредит.

Нагадаємо, рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.иа", красуня-поліцейська відрізала розкішну косу заради хворої на рак принцеси

Також, "Знай.іа" писав, що трирічної українці потрібна допомога в боротьбі з раком.