Стало відомо про те, що в одному із зоопарків Бердянська сталося поповнення в сімействі лам. Мила новину під кінець робочого дня.

Таким чином, повідомляється, що поповнення відбулося не тільки в зоопарку Бердянська у вигляді маленькому лами, але, і в Мелітополі. Там народилося дитинча патагонських мари.

Очередное пополнение в семействе лам) сегодня 6 июня в 16:00 родился малыш ламы🦙 Как видите мамка не отходит ни на шаг, и он уже успел обсохнуть. Природа творит чудеса) Делимся данным событием с вами

Geplaatst door Бердянский зоопарк "Сафари" op Maandag 6 juli 2020

обидві події Відбулися ще в понеділок, 6 липня. Мам не покидають своїх діточок і весь час знаходяться поруч з ними. Новинами про поповнення в родині поділилися у соціальних мережах зоопарків Мелітополя і Бердянська.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Бердянському зоопарку "Сафарі" народилося дитинча лами. Білосніжного малюка зняли на відео в перші години після народження - він вже встиг обсохнути, але ще не встав на лапи. Видовище досить миле, від новонародженого не відходять ні на крок, і все увагу зафіксовано тільки на ньому.

А в Мелітополі народився великих гризун, який чимось схожий на довгоногого зайця. В цьому році це вже друге поповнення в сімействі.

На сторінках у соціальних мережах, найімовірніше, продовжать з'являтися знімки і ролики з життя малюків.

Нагадаємо, Біологічну зброю проти США? Учений спробував схрестити мавпу з радянською жінкою

Як повідомляє портал Знай.іа Під Запоріжжям оселилися крихітні мавпи - шумлять як діти і наминають черешні, кадри милоти

Також Знай.іа писав, що Доглядач зоопарку станцював у вольєрі з жирафами і став зіркою інтернету