Стало відомо про те, який жах відбувається в одному з районів міста Запоріжжя. Поряд знаходиться школа і ходять діти.

Таким чином, повідомляється, що в мережу днями потрапило відео, яке було знято в Шевченківському районі міста Запоріжжя. Поруч зі школою номер 101 за рогом знайшли те, що може нашкодити життя.

Кілька сотень шприців, а також ампул з-під димедролу. Поруч так само розташовується два дитячий саду, а значить, що потік дітей там постійний, і якщо наступити, то це може страшно закінчитися, так як може піти зараження.

При цьому, саме сумне те, що поліція не звертає ніякої уваги, і шприци продовжують там валятися наражаючи на небезпеку інших.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Дніпропетровській області в місті Кам'янське чоловік в неадекватному стані кидався на пацієнтів та лікарів з ножем. Про це повідомляється на сторінці «Типовий Дніпродзержинськ» в Facebook.

Користувачка Ket Sokolova повідомила громадськості, що у відділення травматології 8 лікарні міста надійшов чоловік, який неадекватно реагував на оточуючих і на те, що відбувається. Він з ножем погрожував пацієнтам та персоналу розправою.

Нагадаємо, раніше Розстріляв копів і помер – чоловіки під наркотиками перетворив столичну вулицю в криваве місиво

Як повідомляє портал «Знай.ua» Веселе розслідування - у Києві поліцейські закупили наркотики, щоб зловити зловмисників

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові наркоман придумав диявольську схему заробітку, облаштувавши "лабораторію" під носом у копів