У Приморську Запорізької області чоловік ледь не загинув через зламане весло. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що інцидент стався в районі старого пляжу в п'ятницю, 10 липня. Про те, що чоловіка на гумову надувний човен віднесло далеко в Азовське море, рятувальникам повідомили близько 14:50.

Прибувши на місце виклику, співробітники ДСНС встановили, що рибака забрала вже досить далеко від берега. З'ясувалося, що у чоловіка зламалося весло, і він не може повернутися на сушу самостійно.

Рятувальникам не залишалося нічого іншого, як на човні добиратися до потерпілого і повертати його на берег.

У ДСНС нагадують громадянам, що під час відпочинку на водоймах потрібно бути гранично обережними і уважними, і намагатися не допускати небезпечних для життя ситуацій.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставці дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.