Стало відомо про те, що на Федотовій косі, що в Кирилівці, відпочиваючі продовжують ловити рибу руками.

Таким чином, повідомляється, що чоловіка, який приїхав на відпочинку до Азовського моря, вдалося зловити досить великого піленгаса. Як це і передбачалося, в цьому році відпочиваючих в рази менше, ніж раніше, і ось, саме тому можна помітити багато риби, яка блукає по мілководдю.

У Запоріжжі чоловік руками ловить рибу, ото: РИА-Мелітополь

Курортники ловлять тепер її не тільки з допомогою вудок або спінінга, але і за допомогою рук. Один з курортників поділився фотографією свого улову в одній із соціальних мереж. Він зловив піленгаса, вага якого складає більше кілограма.

Варто відзначити, що без спеціальних знарядь лову досить складно зловити юркую рибу. Для цього вам знадобиться витримка, вправність і швидка реакція. Про це пише інформаційний портал РИА-Мелітополь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Чернівцях чоловік упіймав величезного коропа. Про це розповіли на порталі "АСС" посилаючись на спільноту "Загроза підтоплення ринку" в месенджер Viber.

В співтоваристві опубликовалии відео, як місцевий житель побачив величезного коропа, який плавав у підтопленої частини Калинівського ринку в Чернівцях.

Чоловік узяв палицю і не довго думаючи підійшов до риби і кілька разів вдарив її, після чого голими руками виніс видобуток з води. Після цього він став позувати з спійманої рибою.

Нагадаємо, раніше на Львівщині затопило сотні будинків.

Як повідомляв портал "Знай.иа", повінь на Прикарпатті змиває села і мости.

Також Знай.иа" писав, що Тернополян попередили про потопи.