Стало відомо про те, що в Запоріжжі попрощалися з молодою дівчиною, яка загинула на мотоциклі.

Таким чином, повідомляється, що прощання з дев'ятнадцятирічною дівчиною пройшло на «Іскрі» в місті Запоріжжі, поруч з місцем, де і сталася ця страшна трагедія. Організували таку акцію пам'яті мотоциклісти, друзі дівчини.

У Запоріжжі пройшла акція пам'яті загиблої, фото: Новини Запоріжжя

Хлопці захотіли підтримати батьків загиблої в такий нелегкий час, і дати зрозуміти, що вони не дадуть просто «зам'яти» справа.

Нагадаємо, що в суботу, 27 червня, в Шевченківському районі міста Запоріжжя сталася трагічна ДТП. В аварії загинула дев'ятнадцятирічна дівчина, а її хлопець вижив, але перебуває у вкрай важкому стані і йому знадобиться ряд серйозних операцій.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У Романа перелом таза та стегон, травма руки і ноги, а також черепно-мозкова травма.

Він мало що пам'ятає про те, що ж сталося в той самий фатальний день. Друзі розповідають, що зараз медики оцінюють його стан як стабільний, але, лікарі бояться зможе він перенести заплановані операції.

Наташа ж померла на місці вдарившись об автомобіль після того, як пролетіла по проїжджій частині. За словами очевидців, вони зупинились на перехресті перед світлофором, як раптом, в них на величезній швидкості влетів автомобіль.

Від сильного удару дівчина полетіла на лобове скло авто, після чого шолом злетів і вона сильно вдарилася головою, як виявилося, був смертельний удар.

Нагадаємо, раніше Під Дніпром псих розстріляв молодого хлопця посеред вулиці - дорога в крові, очевидці оніміли

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Запоріжжі молода дівчина померла на руках коханого - розбилися на шаленій швидкості, місто в сльозах

Також «Знай.ua» писав, що На Тернопільщині помер начальник дитячої колонії - носив погони з гідністю