Стало відомо про те, що в Запорізькій області одночасно промайнуло два смерчу. Тепер їх можна зустріти в Україні все частіше.

Таким чином, повідомляється, що на знаменитому курорті Кирилівка, що розташовується в Запорізькій області, відпочиваючими було зафіксовано два смерчу одночасно. Дані кадри з'явилися в мережі і відразу ж наробили галасу.

Сталося в п'ятницю, 10 липня, поблизу коси Пересип. Ролик пізніше з'явився на You Tube каналі «РІА-Мелітополь».

Варто відзначити, що останнім часом в Україні все частіше можна побачити подібне видовище, що злегка може лякати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На Тернопільщині з'явилося нове природне явище, про яке раніше жителі регіону тільки знали з художніх фільмів. Смерчі проносяться по області і навіть руйнують інфраструктуру.

В черговий раз на Тернопільщині пройшло торнадо, яке на цей раз не дістало до землі і до щастя місцевих жителів не завдало особливих руйнувань населеного пункту. Природне явище було зафіксовано в полі між селами Татаринцы, Передмирка і Якимивцы, які розташовуються в Лановецькому районі.

Це торнадо вже 5, про який повідомлялося в ЗМІ і соцмережах.

Біля села Мар'янівка смерч зруйнував околицю села, зірвав дахи з будинків і порвав лінії електропередач.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині зафіксували смерч, вихор завдав збитків селу.

Також Знай повідомляв, що повінь досягла Буковеля, підтоплені вулиці курорту і дороги.

Нещодавно Знай передавав, що на франківщині пронісся смерч, місцеві жителі зафіксували вихор.