Стало відомо про те, що у Запоріжжі знову затримали педофіла. Знущався над неповнолітніми.

Таким чином, повідомляється, що активісти з організації «Спадщина Запоріжжя» далі продовжують боротися з такими злочинцями. І ось, в черговий раз був затриманий любитель інтиму з неповнолітніми. Його взяли в суботу, 11 липня.

Гончаренко Андрію Миколайовичу зараз 33 роки, і живе він за адресою Профспілок 61\42, працює на ДСС. Чоловік листувався з дівчинкою, якій було всього 14 років, для того, щоб позбавити її невинності.

Активісти з організації «Спадщина Запоріжжя» вирішили провести з збоченцем виховну бесіду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Проживає в квартирі один, однак, каже, що незабаром буде жити з кимось. Запропонував дівчинці зустрітися він перший. Казав, що хотів просто попити кави.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі орудує маніяк, який використовує хлопчиків-підлітків для утіх.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі військовослужбовець затягнув у під'їзд будинку, який розташований на проспекті Соборному, 13-річного хлопчика. Зробив він це для того, щоб задовольнити себе.

Тринадцятирічний хлопчик розповів про це своїй мамі, після чого, вони заявою звернулися за допомогою до співробітників правоохоронних органів. Виявилося, що за годину до цього зловмисник також напав на 16-річного хлопця.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів'янина хочуть "відмазати"

Також, "Знай.иа" писав, що в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.