Стали відомі наслідки негоди в Запоріжжі. Ранок після зливи у жителів міста явно не склалося.

Таким чином, повідомляється, що в нічний дощ один з подьездов затопило, і мешканцям даного будинку, щоб вийти на вулицю, необхідно було пройти калюжу завглибшки в половину метра.

Люди надягають пакети на ноги, щоб потрапити на свободу сухими. Одна з мешканок говорить про те, що вона живе на першому поверсі, і вся вода могла опинитися в її квартирі, а в неї там вся техніка стоїть.

Власними силами люди почали боротися з наслідками стихії. Всі сусіди вийшли і носили воду відрами. Комунальні служби щось робити не поспішали.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ще одна мешканка цього під'їзду говорить про те, що двір під час дощу весь час залитий, і вся вода йде в під'їзд. Люди не можуть вибратися, а в комунальних службах переводять стрілки один на одного.

Під водою можуть опинитися і дроти, що призведе до трагічних наслідків.

Їм залишається лише чекати, що на них звернуть увагу, і ця проблема незабаром буде вирішена, тому що звикати до таких реалій життя вони точно не хочуть.

Нагадаємо, що злива в Запоріжжі перетворила вулиці на ріки. Люди не можуть спокійно пересуватися по вулиці.

Таким чином, повідомляється, що вулиці Запоріжжя ніби перетворилися на річки ще вчора, в понеділок, 13 липня. З-за того, що в місті був сильний злива, затопило маршрутку, люди чекали рятувальників на вулиці.

А між іншим, у деяких місцях вода була по коліна. З-за того, що рух громадського транспорту виявилося практично неможливим, були утворені величезні пробки.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.