Стало відомо про те, що в Запоріжжі був затриманий ще один любитель маленьких дівчаток. Перші подробиці про подію.

Таким чином, повідомляється, що той приїхав на зустріч з дівчинкою, якій всього тринадцять років, і хотів вступити з нею в інтимний зв'язок. Маленькому підлітку він представився як співробітник Служби безпеки України, але, що-то в підсумку пішло не так.

Звуть його Ганзенко Юрій Анатолійович, 08.08.1997 року народження, проживає підозрюваний у місті Марганець. До Запоріжжя приїхав з метою знайти роботу, і провести час з одним.

На місце так званого злочину приїхав до дівчинці, якій всього тринадцять років. При цьому, він не приховував, що хотів з дівчинкою інтимного зв'язку. У листуванні він їй розповів, що працює співробітником Служби безпеки України, що, природно, що не є правдою, а також надіслав фотографію свого статевого органу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Збрехав про роботу спеціально, щоб привернути до себе увагу, так як на його думку дівчинки на це ведуться.

Після зустрічі з тими, хто його затримав, він зробив висновки, що писати маленьким дівчаткам не можна.

Нагадаємо, що раніше був затриманий ще один любитель маленьких дівчаток. Його взяли в суботу, 11 липня.

Гончаренко Андрію Миколайовичу зараз 33 роки, і живе він за адресою Профспілок 61\42, працює на ДСС. Чоловік листувався з дівчинкою, якій було всього 14 років, для того, щоб позбавити її невинності.

Спочатку він почав усе заперечувати, але потім зробив висновки, що такого робити не можна, і надалі писати тільки одноліткам, або хоча б повнолітнім.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів'янина хочуть "відмазати"

Також, "Знай.иа" писав, що в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.