Стало відомо про те, що в Запоріжжі вантажівка впав з обриву, який був заввишки 25 метрів. Водієві вижити не вдалося.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у вівторок, 14 липня. У Заводському районі міста Запоріжжя загинув водій вантажного самоскида. Про це розповіли в прес-службі поліції Запорізької області. Про це пише інформаційний портал «Акцент».

У Запоріжжі чоловік на швидкості злетів з обрив в 25 метрів і розбився на смерть, фото: Національна поліція

Відомо, що водій, якому було 43 роки, їхав на вантажному самоскиді з території шлакових відвалів Запорізького феросплавного заводу. Потім, він вирішив трохи змінити напрямок, і звернув з серпантинової дороги.

У підсумку, він разом з автомобілем, злетів з висоти у 25 метрів. Від отриманих травм він загинув на місці шансів на порятунок не було ніяких. За даним фактом було порушено кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно в Запоріжжі сталася ще одна трагедія. На одному з місцевих курортів автомобіль злетів з дороги і перекинувся. Всередині знаходилася ціла родина.

Очевидці говорять про те, що водій Вазу намагався обігнати інший транспортний засіб, і в підсумку, переднім лівим колесом зачепив бордюр, в результаті перекинувся.

Ще до приїзду співробітників правоохоронних органів, сім'ю в складі батька, матері і двох дітей терміново відвезли на швидкій допомозі в лікарню.

Медики уточнили, що сім'я залишилася жива, і їх життю нічого не загрожує. У них є лише травми різної складності, забої, садна, рани.

Нагадаємо, Баскетболіст "дав понюхати кулака" хлопцеві за розбите авто, побоїще потрапило на камеру.

Джей Ар Сміт, видатний американський баскетболіст і чемпіон НБА, побив білої людини. В мережу виклали відео, на якому колишній захисник клубу “Клівленд Кавальерс” б'є білого чоловіка спочатку ногами, а потім кулаками.

Про це повідомляє Fox News.

Як повідомляв портал Знай.иа, Авто в Сіднеї розбило скляний магазин.

В передмісті австралійського Сіднея відвідувачка магазину дивом залишилася жива, коли в приміщення в'їхав автомобіль. Інцидент стався на автозаправній станції.

Також Знай.иа писав, що Божевільний міліціонер розбив чотири машини на світлофорі.

Масштабна аварія сталася на вулиці Боженка в Києві. Автомобіль Infiniti врізався в машини на світлофорі перед вул. Федорова. Про це повідомляє сайт dtp.kiev.ua.