Стало відомо про те, що у запорозьких селах вночі по дворах бродить невідомий хижак. Місцеві сильно стурбовані цим.

Таким чином, повідомляється, що відбувається все це в Мелітопольському районі, і жителі сіл скаржаться на те, що там блукають невідомі хижаки, які приходять вночі до них у двори. Вся інформація про це з'явилася в місцевих групах в соціальних мережах.

В Запорізькій області завелася куниця, фото: скріншот з відео

Мешканка одного з сіл говорить про те, що вночі з її двору вкрали відразу 17 каченят, і при цьому, не було залишено жодного пір'їнки, яке дало б хоча б слід. Після того, як історія розлетілася по селі, селяни почали переживати за своє господарство.

А от у сусідньому селі жителі вмить здогадалися, хто заходить ночами в гості і веде себе як вдома. Це, як виявилося, величезна куниця. Одна з жінок вийшла вранці на вулицю, і побачила її на даху підвалу.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Розміром вона у великого кота, розкішна, коричнева шерсть прям блищала на сонці, а красиві розумні очі просто дивилися на жінку.

У місцевих жителів тепер питання стосовно того, що робити з непроханим гостем, так як вона може піднятися вночі в будинок через вікно, а також вона може зазіхнути на господарство.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Тернопільщині крім епідемії коронавіруса додалася і африканська чума свиней. В одному з господарств області виявили двох тварин, які заразилися АЧС. Вогнище виявили в селі Раславка. Про це пишуть Тернополяни.

Крім того, Знай писав, що африканська чума свиней вражає тварин по всьому світу. Нещодавно в Китаї тисячі тварин були просто знищені з-за захворювання. Однак на цьому біди не закінчилися.

Нещодавно Знай передавав, що президент Всесвітньої організації охорони здоров'я тварин Марк Шиппі попередив людство про те, що африканська чума свиней набирає обертів.

Варто нагадати, що Знай повідомляв про ще один випадок захворювання чумою свиней. Тоді хворобу виявили у Кременецькому районі. Ветеринарна служба вжила всіх заходів, щоб хвороба не поширилася.