Стало відомо про те, що в Мелітополі вранці побили жінку-двірника.

Таким чином, повідомляється, що даний інцидент стався приблизно о шостій ранку на вулиці Гризодубової. Двірник з комунального підприємства «Чистота» крейди тротуар і зачищала оголошення, які були розвішені в недозволеному місці.

І саме з-за одного з оголошень жінка і постраждала. Там йшла ресь про курортниках на Примпосад в маршрутному таксі.

У Запоріжжі побили жінку, яка працює двірником, фото: скріншот з відео

До неї швидко підбіг чоловіка, який, судячи з усього, і розвісив даного оголошення, і почав бити і погрожувати, мовляв, якщо жінка зірве ще хоча б одне оголошення, тоді він її вб'є.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Як повідомив інформаційний портал «РІА-Мелітополь», це далеко не перший напад на співробітників комунального підприємства «Чистота», які просто зривають листівки, які невідомі розвішують.

Завжди, після нападів писалися заяви співробітникам правоохоронних органів, але, на захист двірників так і не було нічого зроблено, і про історію просто забували.

Винних також не знаходили, і їм просто все сходило з рук. Як все пройде цього разу, поки що не зрозуміло, і залишається лише чекати.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що традиційна дискотека під Києвом закінчилася трагедією. Там по-звірячому побили молодого хлопця, після чого він на жаль отримав травми, несумісні з життям. Про цей інцидент повідомляє РБК-Україна.

Сталося все більше місяця тому, на Трійцю, 7-го червня, в селі Бородянка. Увечері в місцевому нічному клубі "Прайд" відпочивали два друга - Микола Овдієнко і Давид Амбарян. Нічого не віщувало біди, поки в клубі не з'явилася агресивно налаштований натовп молодих хлопців спортивної статури з сусіднього села Пісківка.