Стало відомо про те, що в редакцію "ZаБора" звернулися батьки дівчинки із Запоріжжя, якій терміново потрібна допомога.

Таким чином, повідомляється, що у тринадцятирічної дівчинки зараз рецидив лейкозу, і їй терміново потрібна допомога всіх небайдужих. Погорілій Єві Артемовне зараз 13 років, вона 2007 року народження.

Дівчинці з Запоріжжя потрібна допомога, фото: ПАРКАН

Мати дочки каже, що їй потрібен донор для того, щоб здали кров. Талон потрібно принести в дитячу обласну лікарню в гематологи. У неї гострий лімфобластний лейкоз рецидив.

Якщо у вас є можливість допомогти, і можливо навіть врятувати життя маленькій дівчинці, ви це можете зробити дуже просто і безкоштовно. Потрібна лише ваша кров.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо також, що раніше в мережі розповіли історію про молодого хлопця, якому також терміново потрібна допомога. На рахунку кожна гривня.

На Івано-Франківщині мама попросила всіх небайдужих людей допомогти її синові перемогти страшну хворобу – рак крові. 22-річний парен Станіслав Білейчук вже пройшов три блоки хіміотерапії, а попереду ще безліч етапів лікування. Перед цим медики поставили йому діагноз «гострий монобластний лейкоз».

Після трьох місяців лікування в Україні медики рекомендують юнакові провести операцію вп трансплантації кісткового мозку. Тому зараз мама Станіслава Любов збирає кошти на подальше лікування.

«Лікарі радять шукати клініку за кордоном, тоді він буде жити. Коштів потрібно 120-130 тис євро на трансплантацію, а ще 4-20 тис євро на донора», - розповідає мати Станіслава.

Нагадаємо, що дворічний Артем з Черкас потребує підтримки всієї країни. Медики виявили пухлину після того, як вісім місяців тому батьки хлопчика поскаржилися на ослаблі руки і ноги дитини.

Як повідомляв портал "Знай.іа" що 11-річна львів'янка з дитбудинку благає про допомогу. їй необхідні кошти на операцію на позвночнике

Також "Знай.іа" писав, що молодий хлопець зі Львова лікується від агресивної форми раку. Про це повідомила мама хлопця Таня Бренгин на своїй сторінці в соцмережі Facebook.