Стало відомо про заяву запорізьких активістів. Вони говорять про те, що співробітники правоохоронних органів поводяться неналежно, і іноді по-звірячому.

Таким чином, повідомляється, що останнім часом все більше стало випадків, коли співробітники правоохоронних органів виявляли несправедливе ставлення до громадян, і іноді навіть жорстокий.

Про це на своїй сторінці в одній із соціальних мереж розповів місцевий активіст Леха Херсон. Про це пише інформаційний портал Репортер.

Він говорить про те, що у вівторок, 14 липня поліцією був затриманий Микола Мірошниченко, 1982 року народження, і на думку правоохоронців, він хотів пограбувати кіоск. При затриманні він чинив опір.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

До речі, хлопець, якого затримали, раніше не був судимий, і офіційно працевлаштований. Зарекомендував себе як спокійний, добрий чоловік.

«Що сталося насправді: фактично співробітники УВП затримали його 14 липня о 2.20 на вул. Щасливою. Застосували насильство, приблизно о 4.00 доставили в Дніпровський ВП, де знову били вже оперативники Дніпровського відділу. Побиття відбувалося в актовому залі і на третьому поверсі - в оперативників. До 18.00 відмовлялися викликати швидку допомогу, повідомляють рідних про затримання. Протокол затримання склали через 10 годин з моменту затримання.

Після того, як допустили адвоката, затриманому викликали швидку допомогу, яка діагностувала, що у нього з'явилися серйозні тілесні ушкодження. Медики порекомендували доставити його в лікарню, щоб обстежити.

Нагадаємо, не "Велюр" Тищенко - нічна пожежа в Києві залишив попелище від ресторану.

Знай.иа писав, від чашечки Зеленського до ресторану Тищенко — українцям показали, як політики "сновигали" під час карантину. Під час карантину не тільки прості громадяни порушили встановлені правила, але і самі політики часто ними нехтували.

Як повідомляв Знай.иа, українців попередили про посилених перевірок кафе, ресторанів і транспорту - повинні відповідати.