Стало відомо про те, якою була перша заробітна плата Віталія Боговина на новій посаді в Запорізькій обласній державній адміністрації.

Таким чином, повідомляється, що незважаючи на те, що він голова ОДА, він отримав одну з найменших зарплат. Якщо в квітні поточного року, екс-голова Віталій Туринок отримав майже 47 тисяч гривень, а у травні прийшло лише 34,801 гривня.

Після цього, на початку червня був призначений на цю посаду Віталій Боговін. На посту в Запорізькій ОДА йому нарахували 28,300 гривень, що є однією з найменших зарплат. Про це пише інформаційний портал "Актуально"

До речі, найменше у червні заробив голова Вінницької адміністрації – йому спало 14 тисяч. Однак, при цьому варто врахувати, що свій пост він зайняв лише в 20-х числах червня.

Стала відома перша зарплата голови ОДА Віталія Боговина, фото: Актуально

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

А найвища зарплата в червні була в голови Миколаївської ОДА — 70 745 гривень. Йому виплатили допомогу по тимчасовій непрацездатності у травні — 23,5 тисячі.

І варто відзначити, що це чиновники отримують ще й «спрощені» зарплати. У Кабміні не так давно прийняли постанову про те, що на час карантину, керівники і члени виконавчих органів буде обмежена зарплата до 10 мінімальних окладів, а саме до 47,230 гривень.

При цьому, в цю суму не входять лікарняні, відпускні, і так далі.

Звичайно, першим і самим цікавим питанням для тисяч жителів Києва є сума, яку отримує столичний голова Віталій Кличко. І, як з'ясувалося, його заробітна плата всього на кілька тисяч менше, ніж у Володимира Зеленського.

Згідно з наданою інформацією, зарплата київського міського голови Віталія Кличка становить 26 тис 284 грн 80 коп: посадовий оклад 17 760 тис. грн., надбавка за вислугу років 8524,80 грн.

Нагадаємо, на виборах київського міського голови провладну партію "Слуга народу" може представляти Ірина Верещук. Як відомо, вибори міського голови Києва, як і інші місцеві вибори, призначені на 25 жовтня 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.иа, відомий політолог Володимир Фесенко назвав Пальчевського головним опонентом Кличко в другому турі.

Також портал Знай.иа писав, що Дмитро Гурін, який є народним депутатом політичної сили "Слуга народу", що раніше заявляв про участь у партійному праймеріз щодо вибору кандидатури на посаду мера міста слідом за Миколою Тищенко.