Стало відомо про те, що на одному з запорізьких пляжів, на 6-річну дитину впав металевий пляжний грибок. Дитина сильно травмований.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент вчора, у четвер, 16 липня, на Центральному пляжі Запоріжжя (права сторона) шестирічної дитини впав металевий пляжний грибок. Про це повідомляють у Центрі екстреної медичної допомоги.

Про це повідомляє пресс-служба поліції Запорізької області.

Грибок був дуже важкий, міг вбити не тільки дитини, але і дорослого людини. На місці події працювала дитяча реанімаційна бригада, яку відразу ж викликали на місце.

Як повідомили пізніше, хлопчик отримав закриту травму черевної порожнини, садна правого плеча та був госпіталізований в Запорізьку обласну дитячу лікарню.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Запоріжжі металевий гриб ледь не убив дитину, фото: Національна поліція

Також, на місце прибули і співробітники правоохоронних органів, які відкрили кримінальне провадження проти одного з комунальних закладів за статтею 367 Кримінального Кодексу України, в якій йдеться про службову недбалість.

Пляж обслуговує комунального підприємства «Титан». Саме вони і почали в травні готувати цю ділянку до відкриття літнього сезону. Працівники пофарбували навіси, урни, лавочки, а також роздягальні.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в місті Нікополь Дніпропетровської області в центрі міста підліток зірвався з покинутого будинку. Детальніше про подію розповідає громадська організація "Прихист".

Повідомляється, що в середу ввечері, 15 липня, з недобудованого будинку, розташованого в центрі міста навпроти Нікопольської районної державної адміністрації, впав 13-річний хлопчик. Попередньо, він полетів вниз з вікна третього поверху.

На щастя, падіння дитини зміг помітити випадковий перехожий, який одразу кинувся на допомогу. З-за того, що на території покинутого будинку огороджена високим парканом, очевидцю не вдалося підібратися близько до дитини, тому він викликав на місце події рятувальників і бригаду швидкої допомоги. Хлопчика знайшли на землі біля недобудови.

Нагадаємо, що в місті Кам'янське сталася пожежа в багатоповерховому будинку, в результаті якого постраждав чоловіківа. Рятувальники винесли потерпілого на ношах по сходах на вулицю. Він був без свідомості, а на тілі були присутні опіки.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які здійснювали крадіжки в Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях. Правоохоронним органам вдалося встановити групу з 3-х чоловік, які проживають в місті Дніпро.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак, від чого страждають і домашні тварини.