Стало відомо про те, що екс-голову запорізької поліції затримали п'яним за кермом. Нікому не можна, але йому можна?

Таким чином, повідомляється, що екс-главу Генерального управління Національної поліції у Запорізькій області, Олега Золотоноші затримали за водіння автомобіля в стані алкогольного сп'яніння.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив екс-нардеп Ігор Мосійчук.

В мережу також потрапило відео з затриманим, схожим на колишнього главу поліції Запорізької області Олега Золотоношу. Ролик миттєво розлетівся по соціальним мережам, і всі почали гадати, він це чи ні.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Знайомтесь! Це колишній керівник Національної поліції в Запорізькій області, і екс Перший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (ДДУВС) до січня 2017 - полковник Олег Золотоноша», - написав Мосійчук.

Олег Золотоноша очолював Генеральне управління Національної поліції у Запорізькій області з січня 2017 по травень 2018 року.

Офіційних коментарів поки що немає ніяких, залишається лише чекати відповіді.

Також, нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Львові правоохоронці затримали за кермом п'яного священика УПЦ МП, який працює радником з питань моралі.

Про це повідомляє "Релігія в Україні".

Так, стало відомо, що на Хмельниччині поліція затримала за кермом п'яного священика УПЦ МП, який працює радником з питань моралі.

Проте, незабаром, водії будуть рідше сідати за кермо, так як народні депутати Верховної Ради прийняли новий законопроект.

Верховна Рада України прийняла за основу законопроект, який посилить відповідальність за скоєння ДТП в стані алкогольного сп'яніння та перевищення швидкості.

Законопроект № 2695 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху".

За проголосували 282, проти – 13, утрималися – 33, не голосували – 37.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 12 липня в п'яному ДТП під Києвом загинула ціла родина, розкриті подробиці про вбивцю.

Як повідомляв портал Знай.иа, на трагічне ДТП під Києвом відреагував президент Володимир Зеленський.

Також портал Знай.иа писав, що під Києвом у кривавому ДТП загинув ветеран АТО.