Стало відомо про те, що суд Запоріжжя виніс вирок чоловікові, який побив АТОшника. Тепер йому загрожує в'язниця і штраф в один мільйон гривент.

Таким чином, повідомляється, що Жовтневий районний суд Запоріжжя виніс вирок чоловікові, який ще у вересні минулого року до напівсмерті побив учасника АТО за те, що той заступився за касирку в супермаркеті мережі АТБ.

У Запоріжжі винесли вирок чоловіку, який побив АТОшника, фото: Новини Запоріжжя

Нагадаємо, що інцидент з Миколою Стельмахом стався в ніч на 19 вересня в одному з супермаркетів на Університетській площі в пів на третю ночі. Чоловік намагався захистити працівницю магазину, з якої почав раптово конфлікт невідомий. В результаті боєць був забитий практично до смерті. На щастя, в результаті обійшлося добре.

На очах у персоналу і охоронців супермаркету чоловік вдарив АТОшника битою по голові 4 рази і зник з місця події зі своїм товаришем, спокійно розрахувавшись на касі . При цьому охоронці втрутилися до конфлікт тільки після 4 ударів битою по голові.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Львові банда циган жорстоко побила ветерана російсько-української війни за те, що вона не дала їм красти.

Про це Iryna Komandor повідомила в соціальній мережі Facebook.

Так, львів'янка Ірина Komandor написала, що її побили представники ромської національності. Жінка зазначила, що подія сталася через те, що вона перешкодила їм вчиняти злочин, а саме крадіжку.

Після цього жіноче ветеранський рух звернулося до Львівської поліції і Державного бюро розслідувань з вимогою справедливого і неупередженого розслідування нападу на жінку банди циган біля Привокзального ринку. Відповідне звернення опублікували на сторінці руху в “Facebook”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася в "зомбіленд" - українці годинами снують в чергах, очікуючи рідкісних маршруток. Іноді в очікуванні своєї черги люди можуть стояти годинами

Як повідомляє портал Знай.іа Тернополян змусять ходити пішки, не дивлячись на пом'якшення карантину.

Знай.іа писав, що В Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками "пі**уйте на тролейбус"