Стало відомо про те, що хлопець невдало стрибнув у кар'єр. У Запоріжжі сталася трагедія.

Таким чином, повідомляється, що молодий хлопець одержав страшні травми після невдалого стрибка у воду.

Трапився цей неприємний інцидент у понеділок, 20 липня, на території одного із запорізьких кар'єрів. Так, зі скелі у воду стрибнув 17-річний хлопець. На жаль, підліток невдало приземлився і отримав страшні травми.

У Запоріжжі хлопець стрибнув зі скелі, фото: скріншот з відео

У нього медики діагностували закритий перелом шийного відділу хребта, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Потерпілого негайно госпіталізували.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Поки що, більше немає ніякої інформації стосовно цього, і на щастя він просто залишився живий.

У Туреччині після скасування карантинних обмежень у зв'язку з пандемією прилетіли перші туристи. Разом з хорошими новинами почали надходити і трагічні з курортів.

Смерть сталася в курортній Анталії з туристом з Росії. Чоловік загинув із-за незвичайного парі з друзями. Воно стало фатальним для молодого чоловіка.

Хлопець посперечався, що зможе стрибнути в море з 40-метрової скелі і навіть зміг стримати своє слово. Однак, як повідомляють російські ЗМІ, цей стрибок став останнім у житті туриста.

за Причиною став сильний удар об воду, від якого російський турист втратив свідомість. Очевидці змогли витягнути молодої людини на сушу і навіть викликати швидку допомогу.

В результаті, чоловіка, на жаль, врятувати не вдалося.

Також, ще один подібний інцидент стався в Запорізькій області.

Трагедія з чоловіком сталася ввечері, поблизу села Елисеевка, яка знаходиться в Приморському районі міста. Про це повідомила прес-служба ДСНС Запорізької області.

Як з'ясувалося пізніше, місцеві жителі купалися в Елісеевском кар'єрі, і під час чергового стрибка зі скелі, двадцятидев'ятирічний чоловік вдарився об скелю і зник з поверхні водойми.

Нагадаємо, раніше Більш тридцяти "крихіток" потонули одночасно: трагедія, яка підняла на вуха всю країну

Як повідомляє портал Знай.іа, рибаки у Києві зловили людську голову в пакеті

Також Знай.іа писав, що у Запоріжжям з річки виловили тіло дитини - село ридає, горе для всіх