Стало відомо про те, що в Запорізькій області п'яний боєць АТО прийшов в магазин, і замість кошики для продуктів взяв з собою гранату.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в понеділок, 20 липня. П'яний житель села Василівки заявився в місцевий магазин разом з гранатою. Про це повідомили в обласному управлінні Національної поліції.

У Запоріжжі п'яний боєць АТО прийшов у магазин з гранатою, фото: скріншот з відео

Чоловік подзвонив у поліцію і заявив, що у нього в руках зараз знаходиться вибуховий пристрій, і через деякий час він збирається піти перекрити дорожній рух.

Ще через кілька хвилин, в поліцію надійшов ще один дзвінок про те, що озброєний чоловік прийшов в місцевий магазин, який розташований у селі Василівка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У нього був предмет, який дуже схожий на гранату.

Співробітники правоохоронних органів недовго думали, та одразу ж виїхали за адресою, яка була вказана. Вони зуміли підійти ближче до збройного чоловікові, і нікому не нашкодивши відібрати гранату.

Боєприпас був переданий фахівцям, які також екстрено прибули на місце події.

Зловмисником виявився раніше судимий, 52-річний місцевий житель. Він під час свого «напади» перебував в стані алкогольного сп'яніння. І співробітники правоохоронних органів дізналися, що гаранту він привіз з собою з Донбасу, де служив в АТО.

Чоловік був затриманий поліцією, і зараз вирішується питання стосовно того, що з ним робити. Загрожує буйному запорожцю від трьох до семи років в'язниці.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

33-річна жінка померла від отриманої травми на місці події. Її чоловік у момент інциденту перебував у будинку.

Як повідомляв Знай. ua у Львові поліцейські врятували закривавленого 23-річного водія. Львівські поліцейські врятували двадцятитрирічного чоловіка, який після сварки з дружиною сів за кермо і хотів покінчити з собою.

Приблизно о 3 годині ночі на вулиці Науковій співробітники правоохоронних органів помітили автомобіль Volkswagen, який робив досить дивні маневри на дорозі з автомобілем.

Також Знай. іа писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.

Відомо, що він ліг на залізничні рейки і чекав поїзда. Цей інцидент стався на станції Підзамче.