Стало відомо про інцидент, який стався у Запоріжжі, прямо в громадському транспорті. Буйні підлітки накрутили справ.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у вівторок, 21 червня, в трамваї. Громадський транспорт курсуватиме по своєму маршруту, у Заводському районі, як раптом, туди увійшла ціла група підлітків.

У Запоріжжі підлітки курили в транспорті і розбили вікна, фото: Це Запоріжжя

Зловмисники почали курити прямо в салоні, нікого не соромлячись і абсолютно ніяк не реагуючи на зауваження інших.

Очевидці події розповідають, що водій зупинився і почав виганяти їх, однак, і це не зупинило буйних підлітків. Вони почали чинити опір цьому, і зовсім не хотіли покидати громадський транспорт.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Водієві все ж вдалося від них позбутися і виставити на вулицю. Здавалося б, все закінчилося, проблема вирішена, і можна їхати далі. Але, не тут то було.

Після того, як вони опинилися на вулиці, хлопці почали бити вікна у трамваї.

Що з ними зроблять, і викликали поліцію – не повідомляється. На знімку видно, що вікно розбите, і цілком могло поранити пасажира, який сидів поруч. Про це, до речі, також немає ніякої інформації.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

33-річна жінка померла від отриманої травми на місці події. Її чоловік у момент інциденту перебував у будинку.

Як повідомляв Знай. ua у Львові поліцейські врятували закривавленого 23-річного водія. Львівські поліцейські врятували двадцятитрирічного чоловіка, який після сварки з дружиною сів за кермо і хотів покінчити з собою.

Також Знай. іа писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.