Стало відомо про те, що в Запоріжжі поблизу одного з супермаркетів побили бійця. У мережі з'явився ролик з моментом бійки.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в Комунарському районі міста Запоріжжя, поруч з одним з супермаркетів. Чоловік, якому 29 років був побитий.

Як виявилося, Олег Черевко є бійцем батальйону «Азов», а почалася бійка з того, що він зробив зауваження іншого чоловіка, який відкрито почав чіплятися до дівчат, хоча, їм це явно не подобалося.

Після цього, боєць «Азова» отримав сильний удар по голові. Все потрапило на камеру спостереження.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Трапилася бійка у вівторок, 21 липня, близько 11 години вечора. На кадрах видно, як чоловік і дві дівчини почали сперечатися. Через час, Олег Черевко зробив зауваження, з-за чого йому і прилітає удар по голові. Постраждалий одразу ж впав.

Зловмисникові, як виявилося, також 29 років, і він раніше вже був судимий. Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце, затримали його.

А ось постраждалий був екстрено доставлений в лікарню з важкими травмами. Йому була зроблена операція, і медики на даний момент рятують його, і оцінюють стан Олега як стабільно важкий.

АПДЕЙТ3: Друзі, окремо наголошую - гроші не потрібні. Матеріальний бік на себе взяли бойові побратими. Стан Олега наразі...

Geplaatst door Євген Довгий op Woensdag 22 juli 2020

Всі витрати на дороге лікування хлопця взяли його побратими, але, допомога небайдужих все ж потрібна.

Потерпілому терміново потрібна кров будь-якої групи. Усіх небайдужих просять здати її для Олега Черевко в 5-ї міської лікарні, станції забору крові.

Станція працює до 15:00, при собі необхідно мати паспорт.