Стало відомо про те, що в Новоалександрівці, що в Запорізькій області, зібрався масштабний бунт з місцевих жителів. Влада залишила їх без води у спеку.

Таким чином, повідомляється, що в селі Новоолександрівка Запорізького району – критична ситуація. Ще вчора люди готові перекривати дороги, аби звернути увагу на проблему, яка склалася через кричущу некомпетентність керівництва сільради.

Чим закінчився мітинг, чи це тільки початок – поки що невідомо. Ніяких офіційних коментарів не було, і залишається лише чекати.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Харкові у зв'язку з проведенням планово-попереджувального ремонту водопровідних мереж, з метою підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період, тимчасово було припинено водопостачання.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як зповідомили в прес-службі КП «Харківводоканал», води не було з-за планових ремонтних робіт на водогоні 16 - 17 липня.

Водопостачання було припинено в частині Московського, Слобідського, Київського і Основ'янського районів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпропетровську на житловому масиві Лівобережний-3 місцевих жителів залишили без водопостачання. Всьому виною – аварія на водоводі.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові «Львівтеплоенерго» почне поступове відновлення гарячого водопостачання в квартири городян.

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни сидять без гарячої води в "обіймах" з тазиками: "Не життя, а виживання!"