Стало відомо про те, що за останню добу в Запорізькій області двох жінок віднесло у відкрите море. Їх вдалося врятувати.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в курортному селищі Кирилівка Запорізької області. У середу, 22 липня, 70-річну жительку міста Запоріжжя віднесло від берега на 700 метрів. Вона лежала на надувному матраці.

У Запоріжжі одразу двох жінок віднесло у відкрите море, фото: скріншот з відео

це Сталося рано-вранці, приблизно о 9 ранку. Рятувальники вчасно помітили жінку, і почали її рятувати. На щастя, все закінчилося благополучно.

Ще один випадок стався з іншою жінкою в той же день. Її також на надувному матраці віднесло на 300 метрів від берега. Сталося це в 16:00 в Приморському Посаді. Рятувальники оперативно доставили 31-річну жительку міста Дніпро до берега. З нею також все добре, та вона не постраждала.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що рятувальники зазначають, що плавати на надувних матрацах, колах, та інших іграшках, варто з великою обережністю. Якщо ви помітили, що вас віднесло далеко від берега, відразу починайте привертати на себе увагу, і вас обов'язково хтось повинен помітити. Поки чекаєте рятувальників, головне зберегти спокій, і ні в якому разі не панікувати.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставці дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.