Історія сталася в центральному парку культури і відпочинку “Дубовий гай” у Запоріжжі в один з недавніх днів. Як повідомляють очевидці, вони розстелили покривало біля річки і через деякий час до них підібралася за описами велика змія.

Виходячи з наданих фотографій було виявлено, що городянам попався звичайний водяний вуж, який не представляє ніякої небезпеки для людей, так як є неотруйним. Зустріти його в запорізькому регіоні можна досить часто, однак на контакт з людиною не претендує і зазвичай відповзає.

Цікавим фактом стало те, що після заповзання на покривало вуж уповз у воду і успішно схопив велику рибу.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Змія на покривалі
Змія на покривалі
Велика змія підповзла до людей, фото: Instagram https://www.instagram.com/p/CC-olRIpUS3/

При цьому не обходиться без випадків, де змії все ж таки завдають шкоди людині. Постраждалою виявилася семирічна мешканка села Тернівка Якимівського району, яку екстрено госпіталізували в Акимовскую районну лікарню.

Тому, якщо перед собою ви помітили змію і вона прийняла позу загрози, необхідно контролювати кожен свій рух і повільно відступати назад, не обертаючись до неї спиною. Бажано, щоб у вас в руках була палиця, і ви могли тримати її перед собою, якщо вона відсутня — ні в якому разі не виставляйте руки вперед.

Нагадаємо, більше трьох тижнів тривали пошуки листоноші Галини Сумик, яка одного разу поїхала збирати чорниці в лісі біля села Пирятин.

Як повідомляв "Знай.uа", там же, у запорізькій області за останню добу дві жінки віднесло у відкрите море та, на щастя, були врятовані.

Знай.ua писав, що у семирічного хлопчика був виявлений рак крові і зараз він потребує допомоги.