Стало відомо про те, що снайпер окупантів важко поранив бійця походять із Запорізької області. Шанси на виживання крихітні.

Таким чином, повідомляється, що за даними прес-центру ООС, в четвер, 23 липня в результаті обстрілу постраждав 38-літній боєць Костянтин Оверко.

На Донбасі поранили жителя Запоріжжя, фото: скріншот з відео

З-за того, що ворожий снайпер запустив в нього кулю, в українського військового розвинувся жовчний перитоніт. Ефективне ліки, щоб точно допомогло, коштує 40 тисяч гривень за ампулу, а в Україні його немає.

Лише воно може врятувати життя чоловікові, який кожен день захищає Україну, ризикуючи своїм життям.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Пізніше, волонтер Тетяна Щукіна розповіла, що потрібну суму їй допомогли зібрати волонтери, залишилося тільки доставити ліки в Україну.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Донбасі російські окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню і атакували позиції українських героїв. Без потерпілих не обійшлося – від рук бойовиків постраждали четверо військовослужбовців.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"23 липня незаконні збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню. Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", противник на світанку відкривав вогонь у бік українських опорних пунктів поблизу Старогнатовки».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше путінські найманці жорстоко розправилися з пораненим дніпрянином знущалися і знімали на відео

Як повідомляв портал "Знай.іа" "Зброю в руки боятися брати"- український воїн відновив страшні події під Слов'янськом, неможливо повірити.

Також Знай.іа писав, в жорсткій сутичці на Донбасі поранені українських військових, розвідка ВСУ повідомила про втрати