Стало відомо про те, що в супермаркетах Запоріжжя пропонують по черзі одягати захисну маску. А саме, позичати у сусіда.

Таким чином, повідомляється, що це запропонував касир, і він чудово знав , що це може бути небезпечно для життя, і ризик заразитися в такому випадку був би максимальний. Однак, його зовсім не хвилювало здоров'я відвідувачів, лише б збути товар.

В супермаркетах Запоріжжя не дотримуються правил карантину, фото: скріншот публікації

ситуація Сталася у супермаркеті у досить великої і відомої мережі в місті Бердянськ. Про це розповів місцевий житель, який все бачив своїми очима.

На касі чоловіка перестали обслуговувати з-за того, що у нього немає маски, і при цьому, касир сам спустив маску на підборіддя і так сидів На зауваження він ніяк не реагував, лише далі просив надіти маску.

Популярні новини зараз
Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Потім, ситуація дійшла до абсурду. Касир запропонував чоловікові «позичити» захисну маску у кого-небудь з черги, і тоді касир зможе обслужити чоловіка.

тобто, ці правила створені не для захисту людей від коронавіруса, а просто для «галочки». Ніхто не сприймає ці правила всерйоз, а потім в країні зростає статистика захворюваності.

У ситуацію втрутилася дівчина, яка стояла позаду чоловіка без маски, і запропонувала розрахуватися за нього. Той віддав їй гроші, касир розрахував і відпустив – товар і покупців.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Франківчан годують небезпечними напівфабрикатами з Польщі — курочка з паразитами

портал «Знай.іа» писав ″Поховаю разом з собаками″: сусіди луцького терориста Кривоша розповіли про постійні погрози

портал «Знай.іа» писав, що Медики Франківська вдвічі переплатили за захисні маски