Стало відомо про те, що в Запоріжжі школяр влаштував небезпечні розваги. Дикі танці на даху зупинкового комплексу.

Таким чином, повідомляється, що досить дивну картину побачили днями жителі міста Запоріжжя. Все, що відбувалося біля одного з зупиночних комплексів було знято на відео, і розповсюджено по соціальним мережам.

Якийсь школяр заліз на конструкцію зупинки, і почав там танцювати. Після цього він почав розкидати сміття навколо самої зупинки.

Користувачі соціальних мереж зробили висновок, що хлопчик знімає відео з метою розповсюдження в інтернеті, нині популярної мережі “Тік-ток”, або ж просто “шаліт”.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Що ж це було насправді – невідомо, однак, шуму в мережі він вже встиг наробити.

Багато хто в коментарях відзначили, що за таких безглуздих витівок можна отримати купу травм і, загалом, такі витівки зовсім не фарбують культуру міста.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що 10-річний школяр знайшов удома пневматичну рушницю і вирішив постріляти по живим цілям", поки вдома не було батьків.

У Житомирі чоловік на вулиці отримав поранення в голову з пневматичної зброї. Правоохоронці з'ясували, що стріляв 10-річний хлопчик з балкона своєї квартири. Про інцидент повідомили в регіональному управлінні Нацполиции.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше