Стало відомо про те, що в Запоріжжі на одному з проспектів руйнується цілий будинок. Жителів екстрено евакуюють.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі, будинок 234 на проспекті Соборному буквально розсипається на очах перехожих. Він знаходиться в аварійному стані і в будь-який момент може рухнути, тому було прийнято рішення евакуювати жителів.

У Запоріжжі будинок в центрі міста розвалюється на очах, фото: ФБ

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Національного корпусу Максим Зайченко.

❗️Проспект Соборний 234 Будинок руйнується на очах. Тріщать стіни та стеля. Маршові сходи деформовані. Фасад будинку...

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Максим Зайченко op Vrijdag 24 juli 2020

Він пише, що будинок руйнується, стіни тріщать, а стеля сиплеться. Деформовані також і сходинки. Зіпсований Фасад, а ось після чергового затоплення будинок почав просідати.

Також, даний інцидент висвітлив і Роман Акбаш, який є запорізьким краєзнавцем.

Вночі мешканці навіть спати боялися — будинок в буквальному сенсі тріщав. Для журналістів — будинок є пам'яткою архітектури місцевого значення. Включено до Держреєстру нерухомих пам'яток України. Побудований у 1950-ті роки під керівництвом архітектора Вегман, повідомив Акбаш.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Львові обвалилася стіна покинутої будівлі. Про це розповіли в Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

Повідомляється, що 1 липня, в середу, обвалилася стіна занедбаного нежитлової будівлі в місті Львів по вулиці Дашкевича 29.

Рятувальники отримали повідомлення про обвал будинку у 11:43. По прибуттю на місце виклику співробітники служби ДСНС з'ясували, що в занедбаному двоповерховому будинку стався обвал стіни.

На місці події встановлено огородження. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше улюбленець Лесі Українки обвалився в Луцьку

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Львівщині безодня загрожує поглинути житловий будинок

Також, "Знай.иа" писав, що на Буковині пекельний потік зніс село за лічені секунди