Стало відомо про те, що в Одесі, з місцевого зоопарку втекли гамадрили. І от, чим все це закінчилося.

Таким чином, повідомляється, що відразу три павіана мабуть, надивилися мультфільм «Мадагаскар», і вирішили втекти зі свого вольєра. Одного навіть вдалося вирватися на свободу. Про це пише інформаційний портал "Думська".

Варто відзначити, що на початку року звідти утік кінь по кличці Боня. І ось, через полгоад тут знову зафіксували втечу, але в цей раз на свободу захотіли виявитися примати.

це Сталося вдень, у п'ятницю, 24 липня. Три плащеносных павіана намагалися покинути вольєр. Серед них був ватажок зграї, самець, а також самка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

незабаром всіх втікачів впіймали, причому, як виявилося, одному з них вдалося навіть втекти за територію зоопарку – самця зловили в трамвайному депо.

У пошуку тварин знадобилася допомога співробітників правоохоронних органів, а також рятувальників, так як великі гамадрили можуть становити велику небезпеку для людей.

зрештою, ніхто не постраждав, ні в зоопарку, ні за його межами. Для того, щоб зловити павіанів, були застосовані транквілізатори, але, потім, їм відразу ж ввели антидот.

Зараз вони знову в зоопарку, і відчувають себе чудово.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, В нафаршированому папугами автобусі намагалися вивезти левеня.

Як повідомляв портал Знай.іа, 15 вражаючих котів-рекордсменів.