У курортному Бердянську сталася масштабна пожежа, що охопила одну з люксових готелів. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

Повідомляється, що в суботу, 25 липня, о 10:10 на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов виклик про те, що на території приватного домоволодіння виникла пожежа. Вогонь охопив другий поверх і дах приватного готелю, розташованої на кордоні двох курортних районів мікрорайонів Бердянська на вулиці Курортній.

У Бердянську загорівся приватний готель / фото: ДСНС в Запорізькій області

У Бердянську загорівся приватний готель / фото: ДСНС в Запорізькій області

За вказаною адресою направили кілька загонів рятувальників, які приступили до гасіння пожежі. Вогонь охопив будівлю на площі 170 кв. м. Все почалося з другого поверху, після чого полум'я швидко перекинулося на дах, а також зачепило поруч стоїть триповерхова будівля.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Завдяки оперативному втручанню рятувальників, вдалося уникнути розповсюдження вогню на сусідні житлові будинки. Вже до 10:25 пожежникам вдалося локалізувати загоряння, а до 10:39 – ліквідувати. Бійці ДСНС провели повну розборку та проливку конструкцій, щоб уникнути подальшого займання.

У Бердянську загорівся приватний готель / фото: ДСНС в Запорізькій області

У Бердянську загорівся приватний готель / фото: ДСНС в Запорізькій області

У ході події постраждалих і загиблих виявлено не було. Причини події належить з'ясувати правоохоронним органам.

У рятувальній операції взяли участь 20 чоловік особового складу, а також 5 одиниць спецтехніки ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

Нагадаємо, що в Запоріжжі поблизу торгового центру виявили тіло мертвого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа у Запоріжжі на одному з проспектів руйнується цілий будинок.

Також Знай.иа писав, що няню з приватного дитячого садка в Запоріжжі, де не так давно померла дитина, намагалися «перевести» на домашній арешт.