На одному з популярних пляжів Запорізької області, в Приазовському районі, 25 липня сталася трагедія – дівчина потонула в морі. Про це повідомили у місцевому виданні "РИА Мелітополь".

Як повідомляється, подія сталася на пляжі в Тубалі. Врятувати потопаючу не змогли, незважаючи на те, що в штормове море багато відпочиваючих кинулися, щоб дістати її тіло. На березі їй спробували надати першу допомогу, проте було вже надто пізно.

Точну причину загибелі відпочивальниці, як очікується, встановить судмедекспертиза. Проте вже зараз очевидці трагедії розповідають в соцмережах, що врятувати дівчину можна було б, якби один з очевидців вчасно зреагував і покликав на допомогу.

Так, в Instagram sozinovanadezhda, повідомляють, що за утопленням дівчини з берега спостерігав пенсіонер, який ніяк не відреагував на те, що відбувалося.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Коли їй надавали хвилин 20 допомогу, заговорив дід, який стояв поруч: "Вона ще годину тому пішла купатися, я бачив, як вона пішла під воду. Її затягнуло. З абсолютно незворушним обличчям. І тільки потім, коли я відійшла від шоку, я зрозуміла - він бачив і стояв, чекав годину", - написала шокована свідок трагедії у своїй публікації.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харківській області 15-річний підліток зірвався з дамби і потонув у водах водосховища. Водолази знайшли тіло хлопця і витягли з води.

Також Знай писав, що в Чернігівській області втопилася дитина, який не вмів плавати.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області підліток хотів ефектно стрибнути зі скелі у воду колишнього піщаного кар'єру, але невдало приземлився. В результаті він отримав перелом хребта і травми голови.