У суботу, 25 липня, на Азовському морі в Кирилівці стався інцидент.

На запорізькому курорті чоловік плавав на гумовому човні і зламав весло. Відпочиваючий не міг самостійно повернутися до берега і його віднесло в море.

Рятувальники дісталися до курортника на моторному човні і доставили його на берег.

Запорізькі бійці ДСНС звертаються до відпочиваючих з проханням дотримуватись правил безпеки поведінки на водних об'єктах бути обережними.

Нагадаємо, в Запоріжжя сталася трагедія. Стало відомо про те, що хлопець невдало стрибнув у кар'єр.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що молодий хлопець одержав страшні травми після невдалого стрибка у воду.

Трапився цей неприємний інцидент у понеділок, 20 липня, на території одного із запорізьких кар'єрів. Так, зі скелі у воду стрибнув 17-річний хлопець. На жаль, підліток невдало приземлився і отримав страшні травми.

У нього медики діагностували закритий перелом шийного відділу хребта, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Потерпілого негайно госпіталізували.

Поки що, більше немає ніякої інформації стосовно цього, і на щастя він залишився живий.

Варто відзначити, що в Україні з настанням спекотної погоди почастішали випадки утоплення дітей і дорослих у водоймах. Також рятувальники і медики витягують з того світу тих, хто травмувався під час відпочинку біля водойм. Невдалі стрибки у воду і пірнання часто призводять до складних травм хребта та голови.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Чернівцями школяр потонув на очах у зблідлого одного - ніхто не допоміг

Також портал «Знай.uа» писав, що Садовий втопить мільйон у львівському озері

Також портал «Знай.uа» писав, що Озера, річки та водоспади - найкращі місця відпочинку в Україні, кожен знайде щось до душі