Стало відомо про те, що за Кирилівці пройшовся потужний торнадо. Відпочиваючі налякані до жаху.

Таким чином, повідомляється, що це сталося в курортному селищі Кирилівка Запорізької області. Відпочиваючі зняли на відео торнадо, яке промайнуло в декількох метрах від місць, де живуть люди.

Очевидці зняли природне явище на відео і поділилися ними на своїх сторінках у соціальних мережах.

За словами автора ролика, смерч пройшов дуже близько до берега. Це жахнуло туристів, які відпочивали на пляжі. Люди розбігалися в різні боки, щоб не зустрітися з буйною стихією лицем до лиця.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Україна все швидше прогрівається" і випереджає показники підвищення середньорічної температури. Крім цього, тепер смерчі спостерігаються не тільки у південних регіонах.

"Зараз вони виникають все частіше і частіше, причому на територіях, де їх ніколи не було, і в невідповідний час: у березні, квітні, іноді навіть восени", - розповіла голова відділу агрометеорології Укргідрометцентру Тетяна Адаменко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Прикарпатті пройшов потужний смерч. Природне явище відобразив фотограф з Франківська Павло Броварник.

Як повідомляв портал Знай.иа нещодавно в Запорізькій області, на одному з курортів Азовського моря, настав рожево-синє ранок. Знімок був зроблений з вебкамери системи відеоспостереження kirillovka.ks рано вранці.

Також портал Знай.иа писав, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.