Стало відомо про те, що в центрі Запоріжжя на виклик в готель прибуло близько 60 рятувальників. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що до Запоріжжя надійшла інформація про задимлення готелю «Інтурист». Як виявилося пізніше в результаті загорілася урна на сьомому поверсі. Ймовірно, з-за того, що один з мешканців не загасив недопалок.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Запорізької області.

З урахуванням того, що це об'єкт, в якому знаходиться більша кількість людей, на місце події прибули 15 одиниць техніки та 60 рятувальників

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Запорізькій області, пожежу загасили. Через задимлення на сьомому поверсі рятувальники евакуювали 8 жителів і 20 співробітників готелю. Від медичної допомоги вони всі вирішили відмовитися.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в курортному Бердянську сталася масштабна пожежа, що охопила одну з люксових готелів. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

Повідомляється, що в суботу, 25 липня, о 10:10 на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов виклик про те, що на території приватного домоволодіння виникла пожежа. Вогонь охопив другий поверх і дах приватного готелю, розташованої на кордоні двох курортних районів мікрорайонів Бердянська на вулиці Курортній.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський Ромео жорстко помстився коханої, сусіди тільки ахнули - "Впала з балкона!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Херсоні матір за руки тримала падає з балкона дівчинку до приїзду рятувальників

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром малюк розбився на смерть, випавши з вікна - місто у жалобі