Стало відомо про те, що курорти Запоріжжя охопила негода. Бердянськ та Кирилівка виявилися повністю у воді.

Таким чином, повідомляється, що після зливи, яка пройшла в понеділок, 27 липня в Кирилівці і Бердянську, в містах затопило дороги, і вони в лічені хвилини перетворилися на річки.

У Бердянську, приміром, випала чотиримісячна норма опадів, і місцеві жителі розповідають, що навіть таксисти відмовлялися брати замовлення. А це означає, що ситуація досить серйозна.

На деяких вулицях було неможливо пройти, доводилося навіть трохи підпливати. Схоже, що негода вирішила повернутися в Україну, і зовсім немає дає льоту і шансу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в місті Хмельницькому негода також наробила трохи біди. Перші подробиці про подію.

У Хмельницькому знову вирувала негода, яка наробила чимало проблем. Місцеві тільки почали приходити в себе.

Таким чином, повідомляється, що згодом бурі та сильного зливи, частина міста залишилася без води і світла. Сильний вітер «укладав» дерева, і в результаті, одне з них впало на стовп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розповіла синоптик, які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.