Стало відомо про незвичайну знахідку в одному з магазинів Запоріжжя. Продукт з високим вмістом заліза: запоріжанка знайшла в м'ясі голку.

Таким чином, повідомляється, що мешканка Запоріжжя купила м'ясо в одному з м'ясних магазинів Запоріжжя. Обробляючи продукт, ножем вона наткнулася на щось тверде. Виявилося, що це була голка від шприца.

Мешканка Запоріжжя підозрює, що голку залишили, коли накачували м'ясо водою, щоб воно було важче. Видовище лякає, так як невідомо, чим би це могло закінчитися ще. Жінка могла вколотися голкою, а раптом вона чимось заражена.

Поки що невідомо, чи робила жінка щось з ним, або піде в магазин розбиратися. Проте, громадськість вже обурена.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що 20 липня, співробітниками "Муніципальної варти" та інспекторами КП "Управління впорядкування міста" була проведена ліквідація нелегальної діяльності бойні в Ірпені.

Про це повідомляється на сайті "Муніципальна Варта Ірпінської міської ради".

Незаконний забійний пункт був виявлений під час реагування на звернення, в яких йшлося про незаконне зливі стоків по вулиці Центральна, 30 в Ірпені.

Раніше портал "Знай.іа" писав, як Українські медики хочуть запровадити обов'язкову вакцинацію: подробиці

Також портал Знай.іа писав, що в Україні стрімко подорожчали продукти: нові ціни здивують кожного

Також портал Знай.іа писав, що Чернівчанам впарюють гнилі кавуни з нітратами - розрізала, а там...