Стало відомо про те, що ритуальщики із Запоріжжя почали торгувати використаними пам'ятками. Нижче вже нікуди.

Таким чином, повідомляється, що ритуальщики із Запоріжжя почали продавати б/у надгробні пам'ятники з граніту. Там навіть ще залишається чуже зображення, а також пошкоджені елементи конструкції і затоптані квіти.

Це далеко не повний перелік «послуг», які отримали жителька Запоріжжя Тетяна Лузан, заплативши 16 тисяч гривень ритуальної компанії. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ритуальный бизнес по запорожски от компании "Монумент"(Истомина 72) Компания продает памятники с использованного...

Geplaatst door Татьяна Лузан op Zondag 26 juli 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Стало відомо, що компанія продає пам'ятники з використаного граніту. А де саме вони його беруть – невідомо нікому.

Після цього вони шліфують граніт, і починають продавати плити під виглядом нових. Жінка зіткнулася з такою проблемою.

Це її перший досвід замовлення надгробного пам'ятника, і замовляла його для Данини.

Ескіз для сина малювала сама, зробила в лютому замовлення, а до Великодня повинні були встановити. За весь замовлення з неї взяли близько 16 тисяч гривень.

«У червні на арці з звороті портрета з'явилися білі плями на чорному граніті. За словами працівниці Оксани (прізвища не знаю), що брала моє замовлення, я цього не повинна була бачити і знати, що гранітна плита була вже у використанні, але працівники погано зашлифовали і плями «вилізли». Далі - ще гірше...» - пише жінка.

При знятті арки і шліфуванні чужого фото, працівники просто розбили пам'ятник сина. З такими ушкодженнями він зиму там не простоїть, так як від морозу та вологи його просто розірве.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, СБУ обшукує "Велюр" Тищенко, ексклюзивні кадри з місця. У ресторан "Велюр" Миколи Тищенка нагрянули силовики

Як повідомляв портал "Знай.іа" суворі атракціони: просто на пляжі з відпочиваючими пройшла тренування військових на танках

Також Знай.іа" писав, Береза звернувся до Зеленському через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".