У мережі розповіли про співробітника правоохоронних органів із Запоріжжя, який вкрав у п'яної жінки щось із кишені.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в Хортицькому районі міста Запоріжжя. Співробітник правоохоронних органів виявив на дорозі лежачу жінку.

Цілком звичайне явище, і все б нічого, але чоловік почав обшукувати жінку, і витягнув з її сумки якийсь невідомий предмет, який, після цього засунув у кишеню своїх штанів.

Що там було, і чому саме це зацікавило поліцейського – залишається лише здогадуватися. Також, незрозуміло, що саме відбувається жінкою, яка просто лежить посеред дороги. Найімовірніше, вона знаходиться в стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Все, що відбувається було знято на камеру смартфона, і опубліковано в мережі. Ролик вмить розлетілися по інтернету.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Одесі правоохоронці оперативно затримали зловмисниць, які обікрали жінку з двома маленькими дітьми.

Про це повідомили в прес-службі поліції в Одеській області.

Злодійки викрали з рюкзака молодий одеситки паспорт і гроші, коли та поверталася з синами трьох і півтора років додому з прогулянки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві зловили банду ромської національності, ні краплі совісті: "Я не краду, я гуляю"

Як повідомляє портал «Знай.іа» У Києві нахабні злодійки циганської національності вкрали у жінки паспорт: іржуть на камеру

«Знай.іа» писав, що У Львові банда ромської національності "розділу" жінку посеред вулиці - "Самі винні"