Стало відомо про те, що в Запоріжжі городяни записали ролик, в якому звернулися до влади з-за зруйнованого будинку на Проспекті.

Таким чином, повідомляється, що люди вимагають, щоб влада нарешті почала займатися реальними проблемами, і звернула увагу на будинок, який в прямому сенсі вже почав розвалюватися на шматочки.

У будь-який момент черговий цегла може впасти комусь на голову, або ж, будинок просто розвалиться, і буде величезна кількість жертв.

Городяни записали ролик, а також створили власний хештег, щоб президент України і Мінкульт їх точно почули. Користувачів соціальних мереж просять поширити цей ролик на своїх сторінках.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що за останні п'ять днів будівля зруйнувалася ще більше. У мерії вже відреагували на цю подію, і відповіли на головні питання, які цікавлять громадськість.

Таким чином, повідомляється, що в місті Запоріжжі, по проспекту Соборного 234, один з будинків тріснув по швах. У неділю, 26 липня, в мерії вирішили зібрати позачергове засідання , щоб вирішити питання стосовно цього будинку, так як тягнути більше нікуди.

Ремонт будинку збираються провести за рахунок одразу кількох підприємств. Якщо буде необхідність відселити місцевих жителів, тоді, мерія пообіцяла підготувати транспорт, а також місця.

Біля будинку цілодобово чергуватиме аварійна бригада, поліція і рятувальники.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську з даху багатоповерхового будинку пізно ввечері рятувальники знімали 10-річної дитини.

Як повідомляв портал Знай.иа, улюблений курорт українців засипало градом по щиколотку.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті знову пройдуть дощі.