Стало відомо про те, що у Запоріжжі жінка повисла на балконі 90-го поверху. Була на волосині від загибелі.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі родичі зуміли врятувати жінку похилого віку, яка просто повисла на балконі дев'ятого поверху. Моторошний випадок, який ледве не закінчився трагедією.

Сталося все це в Хортицькому районі міста на Бабурке. Запоріжанка повисла на балконі, тримаючись за віконну раму, яка, насправді не така вже міцна, а це значить, що в цей день, удача була на її боці.

У будь-який момент вона могла зірватися, але її вчасно помітили рідні, які і кинулися їй на допомогу. У підсумку, її все-таки витягли, і її життю вже нічого не загрожувало.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Все, що відбувається було знято на камеру жителями сусіднього будинку, які також з балкона спостерігали за всім цим.

Чому жінка опинилася за вікном - невідомо. Очевидці припускають, що вона могла впасти випадково, або ж вона намагалася покінчити з собою, але передумала.

На щастя, жінку все ж вдалося врятувати її родичам, і в результаті все не закінчилося трагедією.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запоріжжі трирічний хлопчик випав з вікна.

Також Знай повідомляв, що в Харкові п'ятирічна дівчинка випала з вікна і розбилася.

Нещодавно Знай розповідав, як уберегти дітей від падіння з вікна.