Стало відомо про те, яку міру запобіжного заходу обрав суд Запоріжжя для хлопця, який вбив військовослужбовця поблизу місцевого супермаркету.

Таким чином, повідомляється, що Запорізький апеляційний суд відправив у СІЗО вже без застави в 43 тисячі гривень хлопця, який завдав удар по голові бійцеві батальйону «Азов», після якого він потрапив в реанімацію і пізніше помер від отриманих травм, так як вони були несумісні з життям.

У Запоріжжі пройшов суд над чоловіком, який побив до смерті військового, фото: Новини Запоріжжя

Сам підозрюваний завбачливо брав участь у суді не особисто, а в режимі відеоконференції, при цьому з каскою на голові і бронежилетом. Поки що, це все, що відомо про нього. Більше інформації пообіцяли надати трохи пізніше.

Нагадаємо про трагедію, яка сталася з військовослужбовцем «Азова». Трапилася бійка у вівторок, 21 липня, близько 11 години вечора. На кадрах видно, як чоловік і дві дівчини почали сперечатися. Через час, Олег Черевко зробив зауваження, з-за чого йому і прилітає удар по голові. Постраждалий одразу ж впав.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зловмисникові, як виявилося, також 29 років, і він раніше вже був судимий. Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце, затримали його.

А ось постраждалий був екстрено доставлений в лікарню з важкими травмами. Йому була зроблена операція, яка, на жаль, не допомогла йому.

Нагадаємо, що у Красноярську, в Росії, учні гімназії №15 звірячому побили восьмикласницю. все стало Відомо після того, як відео побиття потрапило в соцмережі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", в Одесі у парку сепаратист побив ногами молоду маму, що гуляла з дитиною. Жінка повідомила, що в поліції прийняли заяву, однак відпустили нападника, а їй вказали на двері.

Також портал "Знай.иа" писав, що у Києві п'яні підлітки побили перехожих. Це пригода сталася на столичній Борщагівці.