Стало відомо про те, що фотограф із Запоріжжя зображений зворотну сторону заходу сонця.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у вівторок, 28 липня. Жителі міста Запоріжжя могли спостерігати за досить незвичним природним явищем. Таке не кожному пощастить побачити у своєму житті.

Я вышел на балкон и офигел. Обратная сторона заката.

Geplaatst door Игорь Лавров op Dinsdag 28 juli 2020

Місцеві називали таке явище «зворотним заходом сонця». В небі зібралися грозові хмари, прямо як перед зливою. В них відбивалося призахідне сонце, а також миготіли блискавки. З-за того, що був такий незвичайний ефект, на мить навіть здалося, що сонце сідає абсолютно з іншого боку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Запорізький фотограф Ігор Лавров відобразив незвичайне і захоплююче природне явище “зворотного заходу сонця”, а також нічний послезакатное небо.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Львівщині сфотографували комету Neowise, вона одна з небагатьох, кого можна неозброєним оком побачити в XXI столітті.

Про це повідомляє інформаційний портал УНІАН.

Так, стало відомо, що недалеко від Львова в селі в Пустомитівському районі вдалося сфотографувати комету Neowise. Варто відзначити, що це одна з небагатьох комет, яку можна побачити неозброєним оком у XXI столітті.

апомним, що над Карпатами комета пролетіла. Небесне тіло помітив закарпатський фотограф Олександр Мариаш - йому пощастило не просто стати свідком неймовірно рідкісного польоту комети, але й зафіксувати її рух на камеру.

Як повідомляв портал "Знай.иа", над Україною можна побачити комету Neowise – найяскравішу за останні сім років космічну гостю. Хвостату красуню можна спостерігати протягом липня.

Також, "Знай.иа" писав, що запорізький фотограф зняв на свою камеру комету під назвою Neowise, яка на даний момент пролітає повз Землі. він Зняв це в Хортицькому районі, поруч зі спуском на Вирву на Воронезькій.