Стало відомо про те, що в Запоріжжі пропала безвісти літня жінка. Ніхто не знає, куди вона поділася і де зараз.

Таким чином, повідомляється, що жінка зникла близько трьох днів тому, все це час її пошуки тривають. В одній із соціальних мереж з'явилася інформація про те, що в понеділок, 27 липня, з дому пішла пенсіонерка, Каплинская Євгенія Миколаївна. Вона 1937 року народження, і є мешканкою острова Хортиця.

У Запоріжжі зникла пенсіонерка, фото: скріншот публікації

Пенсіонерка була одягнена у темно-бежевий плащ, жовтий хустку з квітками, а також гумові калоші. Всіх, хто бачив жінку, яка зображена на фотографії, просять зателефонувати за номерами телефону 099-903-17-75, 068-863-20-77, або ж 102.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що вТернополе в поліцію звернулася літня жінка. Вона попросила розшукати її подругу 1937 року народження. Заявниця розповіла, що подруга не виходить на зв'язок і вона не бачила її повернення додому.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пошуками тернополянки зайнялися поліцейські територіального підрозділу у складі карного розшуку, дільничних офіцерів і кінологів. Старший оперуповноважений Тернопільського відділу поліції Іван Касараба розповів, що жінку знайшли у понеділок, 27 липня. В першу чергу поліцейські встановили зв'язок з її мобільним телефоном. Так виявили, де знаходиться сумка з речами. Вона була на звалищі біля об'їзної дороги обласного центру.

Варто нагадати, що Знай розповідав про зниклої українці в Польщі.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині пропала сива пенсіонерка з рудим песиком. Вона має проблеми з пам'яттю, тому могла забути, де живе.

Нещодавно Знай передавав, що на Івано-Франківщині розшукують чоловіка середніх років. Він поїхав з дому в сусіднє місто 21 липня і пропав.