Стало відомо про те, що у народного депутата з Мелітополя, Володимира Крейденко може бути коронавірус. Він контактував з людиною, якій поставили діагноз.

Таким чином, повідомляється, що депутатів все далі косить китайський вірус. І ось, знову, днями народний депутат Верховної Ради України, від політичної сили «Слуга народу», Данило Гетманцев зробив заяву про те, що він хворий на коронавірус.

Друзья, вчера сдал тест на COVID-19. Тест положительный. Откуда подцепил, не знаю. Тем, кто со мной контактировал с...

Geplaatst door Danil Getmantsev op Dinsdag 28 juli 2020

У зв'язку з цим, він попросив всіх своїх колег, а також тих, хто контактував з ним, здати тест, щоб знати напевно.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

І ось, як відомо, Володимир Крейденко не просто складається в партії «Слуга народу», але і є членом міжпарламентської групи зв'язків з Ізраїлем, яку якраз таки і очолює Данило Гетманцев.

Сам же Володимир Крейденко поки що замовчує про результати своїх тестів, і зовсім не виключено, що він вирішив приховати цю неприємну новину від городян. Як мінімум, він не перебуває на самоізоляції, і публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook кадри того, як він зі своєю групою підтримки готується до виборів.

Очередной этап обучения в Школе Зе! депутата Мелитополя. Юлия Долгополова Иван Кузнецов (Кузнецов Иван) Виталий Грибовский (Vitaliy Gribovsky)

Geplaatst door Володимир Крейденко - офіційна сторінка op Woensdag 29 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавіруса.